خواص کندر برای لاغری ، خواص کندر برای تقویت حافظه ، خواص کندر برای دیابت ، مضرات کندر ، نحوه مصرف کندر ، عکس درخت کندر ، دوره مصرف کندر ، خواص کندر در بارداری سایت پارسی زی . با ما همراه باشید.
کُندُر که نام انگلیسی آن Olibanum می باشد و از راسته افراسانان (Sapindales) است. نام علمی آن Boswellia thurifera یا B. sacra و همچنین B. carterii است.بهترین نوع کندر کندر سفید می باشد که به درمان بیمارهای و کاهش وزن کمک می کند.
گیاهی دارویی می باشد و از شیره آن گیاه به عنوان خوشبوکننده (خوشبو نمودن
دهان و از بین بردن بوی بدهان می جوند) استفاده می کنند. معنی صمغ همان
است که شیر این گیاه را با اسپنددانه می سوزانند و به آن صمغ می گویند.میوه
این گیاه را خام می خورند که دارای یک پوستهای چرب و به اندازهٔ یک نخود
است.
همچنین طعمی تلخ دارد با خواص فراوان با ما همراه باشید. اصلی
ترین خواص کندر برای تقویت حافظه می باشد. مادران باردار در دوران حاملگی
خود برای هوش جنین و تقویت حافظه و سرعت و قدرت یادگیری نوزادان خود از این
گیاه استفاده می کنند.
در استان فارس میوه کندر را می کوبند و در
غذایی به نام بنه استفاده می کنند. همچنین از میوه نارس آن ترشی تهیه می
کنند که دارای خواص درمانی بسیار خوبی می باشد. و از جوشاندن کندر ماده ای
بنام سقز به دست می اید که شبیه آدامس اسفاده می شود که برای هضم غذا مناسب
است.
از روغن کندر هم استفاده های زیادی می شود برای سلامت پوست و مو،
سلامت قلب، کمر درد، مبارزه با سرطان و … مفید می باشد. همنین باید روش
استفاده آن را بدانید.
کندر طبیعی گرم و خشک می باشد. باعث جلوگیری از
خون ریزی می شود به اصطلاحی خون را بند می آورد و مانع خونریزی داخلی یا
خونروی از سینه می شود. همچنین میتوانید کندر را با صمغ عربی استفاده کنید
که در بالا صمغ را توضیح دادیم. منایب برای افرادی که دهانشان بو می دهد و
باعث جلوگیری از تنگی نفس می شود.
درباره این سایت